Avtomobil je izpostavljen vsakodnevnim zunanjim dejavnikom, ki poškodujejo lak in s tem zmanjšujejo njegovo vrednost. S poliranjem odstranimo poškodbe, ki jih povzročajo sonce, smola, nekakovostni šamponi, brisanje z neustreznimi krpami ipd. Prepustite vaš avtomobil strokovnjakom, ki so usposobljeni in imajo ustrezna znanja za strojno poliranje.
V naši avtopralnici vam nudimo strokovno podkovano osebje z več-letnimi izkušnjami, ki polirajo s kvalitetnimi polirnimi pastami.
Po končanem poliranju je lak vozila potrebno ustrezno zaščititi, saj s tem podaljšamo obstojnost sijaja in onemogočimo takojšen negativni vpliv zunanjih dejavnikov.
Pri nas lahko izbirate med različnimi zaščitami, od tiste najosnovnejše, ki je vključena v ceno poliranja, pa vse do premium voskov in keramičnih zaščit.
Za poliranje se je potrebno predhodno naročiti in si rezervirati termin (070 564 249). Trajanje poliranja je odvisno od vaših želja in od uničenosti laka. Vse podrobnosti se dogovorimo ob samem ogledu vozila.
POSTOPEK:
1.Popolna dekontaminacija avtomobila.
2. Zaščita vseh plastičnih površin na zunanjosti avtomobila.
3. Poliranje vozila.
4. Premaz vozila z izbrano zaščito.
5.Priprava vozila za predajo.

Ostale storitve…